Brutalt rån mot barnfamilj

Hem Inrikes Brutalt rån mot barnfamilj
Brutalt rån mot barnfamilj

En kvinna och hennes barn bakbands och hotades under ett brutalt rån på söndagskvällen den 19 november. Flera beväpnade gärningsmän trängde sig in i familjens bostad i stadsdelen Mariehäll i Stockholm. Efter att plundrat villan på värdesaker, som smycken, mobiltelefoner och andra värdesaker lämnade rånarna platsen i familjens två lyxbilar.

Klockan var strax innan 22 på söndagskvällen när det ringde på dörren hos familjen i Mariehäll. När kvinnan öppnade dörren trängde sig fem till sex beväpnade gärningsmän in i bostaden, band fast mamman och hennes unga barn för att råna dem på allt av värde. När gärningsmännen hade lämnat platsen lyckades de fastbundna frigöra sig och genom en granne larma polis.

Rånarnas tillvägagångssätt är känt av polisen sedan tidigare, även om det är ovanligt att rånoffren bakbinds och att plundrandet fortgår under längre tid än några minuter. Vid det aktuella rånet beräknas rånarna ha tillbringat en kvart i familjens bostad, letandes efter värdeföremål.

Kvinnan och barnet klarade sig utan fysiska skador, men är svårt chockade efter rånet. Polisen har när detta skrivs inte gripit någon för det brutala rånet.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!