Poliser svårt bitna under ingripande

Hem Inrikes Poliser svårt bitna under ingripande
Poliser svårt bitna under ingripande
Två poliser i Västerås tvingades uppsöka akuten efter att ha blivit svårt bitna av under tjänsteutövning. Polispatrullen hade kallats till en adress i centrala Västerås tidigt på tisdagsmorgonen. Vid ankomst möttes poliserna av en för dem välkänd person som omedelbart gick till angrepp.

Poliserna blev svårt bitna i ansikte och händer av mannen, och den ena polisen förlorade stora delar av sitt hår under tumultet. Enligt källor från akuten i Västerås var betten både djupa och omfattande, och poliserna fick såväl stelkrampsvaccination som en rejäl sårtvätt. Mannen bet den ena polisen i tummen såpass hårt att den nästan bets av.

När ytterligare en patrull anlände till platsen kunde man få kontroll på situationen. Mannen greps, misstänkt för våld mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott. Den gripne mannen skadades vid ingripandet och vårdas på sjukhus.

Mannen, som är 46 år, är sedan tidigare känd av polisen.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!