Skjutning i Malmö – en död och en svårt skadad

Hem Fokus Skjutning i Malmö – en död och en svårt skadad
Skjutning i Malmö – en död och en svårt skadad
En av polisen känd person sköts under torsdagskvällen till döds i Malmö-stadsdelen Hermodsdal. Vid samma händelse skottskadades även en annan av polisen känd person svårt. Hermodsdal är en av de stadsdelar som av polisen klassas som ”särskilt utsatt område”.

Polisen i Malmö larmades till Eriksfältsgatan i stadsdelen vid 21:30-tiden på torsdagskvällen. När polis och ambulans anlände till platsen påträffade man två skjutna personer. En av personerna avled senare av sina skador, medan den andra vårdas för livshotande skador.

Annons

Den avlidna mannen blev 20 år, och var känd av polisen efter att dömts för olika hot. Den skadade mannen är 22 år och även han känd av polisen som misstänkt för delaktighet i ett mord i februari 2016.

Hittills under 2017 har 20 personer skottskadats och 6 personer avlidit till följd av skottskador i Malmö.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!