Stort bråk i Falun – en död och en svårt skadad

Hem Inrikes Stort bråk i Falun – en död och en svårt skadad
Stort bråk i Falun – en död och en svårt skadad
Vid ett större gängbråk strax utanför Falun dödades en person och en annan skadades svårt. Ett tiotal personer slogs med olika tillhyggen, bland annat knivar. Enligt polisen var bråket en uppgörelse mellan två grupperingar.

Polisen i Falun larmades vid midnatt natten mellan torsdag och fredag om ett större bråk i ett bostadsområde strax utanför staden. På platsen slogs nio personer med olika tillhyggen. Polisen fick tillkalla förstärkningar från andra delar av länet för att kunna hantera situationen.

Annons

Vid bråket skadades flera personer, varav en svårt och en annan så svårt att han avled av sina skador.

Fyra personer har gripits, misstänkta för olika brott – bland annat mord.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!