Önskan inför 2018

Hem Fokus Önskan inför 2018
Önskan inför 2018

Nota Bene Nyhetsbyrån har startat under hösten. Mjukstartat, känt sig för vad gäller ämnen. Det är roligt att du läser och följer oss. Vi växer för varje dag som går och från årsskiftet kommer vi att växla upp verksamheten. Redaktionen kommer att vara fortsatt blygsam till antalet. Undertecknad och redaktör Fredrik Antonsson gör lejonparten av skrivjobbet. Men vi kommer att få in en del nya duktiga gästskribenter – krönikörer i första hand.

Annons

Vi kommer att fortsätta att växa och vi kommer framför allt att anstränga oss för att plocka fram sådant som vi vet att vår läsekrets letar efter. Förhoppningsvis kan vi bidra till ny kunskap och nya fakta. Inför valåret 2018 kommer vi naturligtvis inte att lida brist på ämnen. Det blir snarare svårt att sålla i bruset och försöka lyfta fram sådant som känns relevant i nyhetsflödet. Men det är just det relevanta vi vill framhäva.

Många av er är nu på väg till nyårskalas, skall ha middag hemma eller håller helt enkelt bara på att bänka er i lugn och ro för att invänta tolvslaget och sedan få en välförtjänt sömn och vakna pigga och utvilade på det nya året. Vi på redaktionen önskar er alla ett gott slut på 2017 – vad ni än avser att göra, var ni än befinner er.

För egen del tänker jag just nu extra mycket på Sverige och den väg vårt land kommer att ta. Många är oroade, många planerar att flytta. Vårt land dräneras på duktiga människor, som tröttnar. Kan inte låta bli att flyga med tanken till exempelvis Iran, där människor inte kan flytta hur som helst. Istället kämpar de – sedan några dagar – mot det politiska islamistiska förtrycket, kräver ett slut på korruptionen och ofriheten. Mer än annat önskar de sig mänskliga rättigheter. Det är inte bortskämda. De vet hur viktig friheten är och de är beredda att dö för den. Ett par, tre demonstranter har redan fått sätta livet till vet vi från nyheterna.

Parallellt med detta önskar vi oss här på NB Nyhetsbyrån svenska politiker som verkligen tar ansvar för Sverige – inte bara säger att de skall göra det. Inte schabblar bort vårt land samtidigt som de låtsas vara vuxna sin ledaruppgift. Politiker som tänker på Sverige och oss som bor här i första hand, inte bara har sin egen agenda eller ängsligt sneglar på en gapig opinion. Vi önskar oss vuxna människor vid rikets roder. Vi hoppas att vi får det. Om inte förr, så i alla fall efter september 2018.

Med dessa korta rader önskar redaktionen för Nota Bene Nyhetsbyrån er alla ett gott slut på 2017 och ett gott 2018! Kämpa på!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!