Utskriven patient slog sönder akutmottagning

Hem Fokus Utskriven patient slog sönder akutmottagning
Utskriven patient slog sönder akutmottagning
Delar av akutmottagningen vid Kullbergska Sjukhuset i Katrineholm fick stänga efter att en nyss utskriven man i 20-årsåldern hade slagit sönder akutintagets ambulansentré. Mannen sitter nu anhållen hos polisen i Södermanland.

En man i 20-årsåldern slog sönder stora delar av Kullbergska Sjukhusets ambuiansinfart under måndagen, Mannen hade då skrivits ut från sjukhuset, där han hade fått vård. Direkt efter utskrivningen sökte sig mannen till sjukhusets akutmottagning där han började slå sönder inredningen och fönsterglas på ambulansentrén.

Personal på akuten larmade polis, som grep mannen på bar gärning. Mannen sitter nu anhållen hos polisen i Södermanland. Motivet för vandaliseringen är när detta skrivs fortfarande okänt. Ambulansintaget i Katrineholm fick stänga efter vandaliseringen, och patienter fick lastas ur i kylan utanför sjukhuset.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!