Explosion skakar Göteborg

Hem Fokus Explosion skakar Göteborg
Explosion skakar Göteborg
Sent på måndagkvällen exploderade en misstänkt sprängladdning i Frölunda i Göteborg. Målet ser ut att ha varit ett gatukök, som delvis har förstörts. Polisen var snabbt på plats och inledde undersökningar. Det skriver GP. Ingen verkar dock ha skadats och explosionen rubriceras som ’allmänfarlig ödeläggelse’.

Vittnen till explosionen är oroliga och berättar att de inte känner sig trygga i området. Det har även under 2017 förekommit en explosion vid gatuköket. Om det finns kopplinga till gårdagens, vet polisen ännu inte.

Polisen säger även, att man inte har något signalement ännu, men två personer har setts lämna platsen strax innan sprängladdningen detonerade.

 

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!