Bråk på vårdcentral – tre skadade och fem gripna

Hem Fokus Bråk på vårdcentral – tre skadade och fem gripna
Bråk på vårdcentral – tre skadade och fem gripna
Fem personer, varav en läkare, greps efter handgemäng på Skärholmens vårdcentral i Stockholm. Tre personer skadades i bråket, varav en behövde uppsöka sjukhus. En av de gripna är en före detta läkare på vårdcentralen.

Polis larmades till vårdcentralen i Skärholmen under tidig tisdagsförmiddag. Flera patruller skickades till platsen, då väktare och personal hade larmat om ett större bråk i vårdcentralens lokaler. På platsen kunde polisen gripa fem personer, som hade gett sig på personalen. Tre personer sårades, varav en hade en huvudskada efter att blivit slagen med något tillhygge.

En av de gripna är en före detta läkare vid vårdcentralen, som tillsammans med fyra vänner försökte ta sig in på sin tidigare arbetsplats. När de tidigare kollegorna stoppade den före detta läkaren blev han och hans följe våldsamma. Väktare på plats kunde inte avbryta bråket, och polis kallades till platsen.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!