Flicka våldtagen på skoltoalett

Hem Fokus Flicka våldtagen på skoltoalett
Flicka våldtagen på skoltoalett
En ung flicka har våldtagits på en skoltoalett. Våldtäkten skall ha ägt rum i Järvenskolan Södra i Katrineholm. Skolledning, polis och åklagare är sparsamma med information om ärendet. Åklagaren säger dock att man bedömer flickans uppgifter som mycket trovärdiga.

Järvenskolan Södra i centrala Katrineholm är en grundskola för elever i årskurs 7-9. På Järvenskolan Södra finns cirka 475 elever och en personalstyrka på 50 personer. Skolan har på senare tid upplevt stora problem. Under höstterminen misshandlades bland annat en lärare så svårt av ett gäng elever att läraren behövde sjukhusvård. Utöver misshandeln har hot, våld och stölder blivit allt vanligare.

Under tisdagen skall en ung flicka ha våldtagits på en skolans toaletter. Uppgifterna om våldtäkten är ännu så länge sparsamma. Om våldtäkten har en koppling till tidigare händelser i skolan är ännu ej klarlagt. Enligt källor vid polisen som NB Nyhetsbyrån har varit i kontakt med finns det en gärningsman utpekad för våldtäkten.

 

Fredrik Antonsson

 

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!