ICA-butik behöver fler väktare mot tilltagande stök

Hem Fokus ICA-butik behöver fler väktare mot tilltagande stök
ICA-butik behöver fler väktare mot tilltagande stök
ICA Maxi i Kumla, strax söder om Örebro, behöver fler väktare för att hålla ordning i butiken. Hotfulla ungdomar snattar i butiken och skrämmer kunder.

Butiksledningen vid ICA Maxi i Kumla begärde ett krismöte med kommunledning och lokal polis för att hantera situationen i och runt butiken. För att tillfälligt kunna möta det ökade stöket i butiken väljer man från butiksledningen att utöka antalet väktare.

Under en längre tid har stöket i butiken eskalerat och blivit allt grövre. Olika ungdomsgäng sprider oro bland övriga kunder. Snatterier och hot mot personalen samt andra kunder ökar. Den tidigare bemanningen av väktare räcker inte längre till enligt butiksledningen.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!