Knivrånare band fast äldre kvinna

Hem Fokus Knivrånare band fast äldre kvinna
Knivrånare band fast äldre kvinna
En äldre kvinna i Borlänge bands fast vid ett rån på söndagskvällen. En knivbeväpnad kvinna trängde sig i den äldre kvinnans bostad. Den äldre kvinnan bands vid en stol av inkräktaren, som sedan lämnade platsen med bland annat offrets mobiltelefon och bankkort.

En äldre kvinna chockades vid ett rån i kvinnans bostad i stadsdelen Kvarnsveden i Borlänge. En knivbeväpnad kvinna trängde sig in i offrets bostad efter att ha ringt på dörren. Den äldre kvinnan bands fast vid en stol medan bostaden plundrades på värdeföremål.

När gärningskvinnan hade lämnat bostaden lyckades den äldre kvinnan ta sig loss och larma anhöriga, som i sin tur larmade polis. Polisen hade på måndagskvällen inte gripit någon för knivrånet.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!