Bildåd mot brittisk nattklubb – minst 13 skadade

Hem Fokus Bildåd mot brittisk nattklubb – minst 13 skadade
Bildåd mot brittisk nattklubb – minst 13 skadade
Minst 13 personer skadades när en bil kördes rakt in i en nattklubb i den engelska staden Gravesend natten mellan lördagen och söndagen. Mannen som körde bilen greps av polis, och sitter nu anhållen misstänkt för mordförsök. Mannen hade tidigare avvisats från nattklubben.

Polis och räddningstjänst larmades till nattklubben Blakes i staden Gravesend, tre mil sydost om London, natten mellan lördagen och söndagen. En bil hade körts rakt in i lokalen, och minst 13 personer hade skadats.

Annons

Bilen kördes in i nattklubben av en man som tidigare under natten hade avvisats från nattklubben. Gäster och vakter på nattklubben höll kvar mannen på platsen tills dess polis anlände. Mannen är nu gripen, misstänkt för flera fall av mordförsök.

Ingen av de skadade fick livshotande skador. Frakturer och större sårskador kunde konstateras av ambulanspersonal som kallats till nattklubben. Flera nattklubbsgäster med mindre skador lämnade nattklubben på egen hand. Antalet skadade är därför större än de tretton personer som togs om hand på platsen och senare på sjukhus.

 

Fredrik Antonsson

 

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!