Pojke rånad vid fritidsgård av unga män

Hem Fokus Pojke rånad vid fritidsgård av unga män
Pojke rånad vid fritidsgård av unga män
Polis kallades till en fritidsgård i Björklinge på lördagskvällen. En ung pojke hade blivit rånad och misshandlad av fyra yngre män. Pojken fick senare föras till sjukhus, chockad men med lindriga fysiska skador.

En pojke i tonåren rånades och misshandlades på lördagskvällen i anslutning till en fritidsgård i Björklinge, strax norr om Uppsala. Fyra ynge män gav sig på pojken och stal allt av värde som pojken hade. Pojken blev av med samtliga kläder och alla värdesaker. Rånbytet omfattade bland annat en kofta, en jacka, en ryggsäck. ett par byxor samt kontanter och busskort.

Annons

Polis kallades till fritidsgården. Den rånade och misshandlade pojken var chockad, och hade blivit misshandlad av gärningsmännen. Källor till NB Nyhetsbyrån beskriver pojkens fysiska skador som relativt lindriga. Pojken fick trots det föras till Akademiska Sjukhuset i Uppsala för vård.

Ingen misstänkt har ännu gripts för rånet.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!