Busschaufför misshandlad av bråkiga resenärer

Hem Fokus Busschaufför misshandlad av bråkiga resenärer
Busschaufför misshandlad av bråkiga resenärer
En busschaufför i Jämtland misshandlades i höstas av två yngre män. Misshandeln skall ha ägt rum under en bussresa, där männen har stört resan. Busschauffören tillrättavisade männen, och misshandlades sedan. Männen åtalas nu för misshandel vid tingsrätten i Östersund.

Två yngre män i de övre tonåren åtalas för misshandel. Männen skall ha misshandlat en 15-årig pojke i samband med en fest, samt ha misshandlat en busschaufför under en bussresa. Tonåringarna åtalas nu för hot mot tjänsteman, våld mot tjänsteman och misshandel.

Annons

Busschauffören hade under resan tillrättavisat de båda tonåringarna då de hade fötterna på sätet. Busschauffören fick då motta dödshot, och när de unga männen skulle kliva av bussen klev de på flera säten.

Tonåringarna blockerade sedan bussens dörr, så att bussen inte kunde fortsätta resan. När busschauffören då klev ur bussen för att säga ifrån misshandlades han av de unga männen. Busschauffören fick ta emot slag i huvudet, och tonåringarna drog åt chaufförens slips som en snara.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!