Misstänkt våldtäkt på förskola – 30-årig man anhållen

Misstänkt våldtäkt på förskola – 30-årig man anhållen

Polisen utreder en misstänkt grov våldtäkt mot barn vid en förskola i Västmanland. En man i 30-årsåldern har anhållits misstänkt för våldtäkten. Brottet skall ha skett på förskolan under torsdagen, och polis fanns på plats för teknisk undersökning under fredagen. Förskolan var då avspärrad.

Annons

Ett barn misstänks ha utsatts för grov våldtäkt på sin förskola i Västmanland. Polisen är väldigt förtegen om utredningen, men bekräftar att man har anhållit en man i 30-årsåldern som skäligen misstänkt för grov våldtäkt mot barn. Mannen greps under helgen efter att ha varit anhållen i sin frånvaro.

Brottet skall enligt uppgifter ha skett under torsdagen, och delar av förskolan var avspärrad under fredagen för polisens tekniska undersökning. För tillfället utreder polisen ett fall av misstänkt grov våldtäkt mot barn på förskolan.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!