Ung man knivskuren vid gymnasieskola

Ung man knivskuren vid gymnasieskola

Ambulans och polis kallades till Krokslättsgymnasiet i Mölndal vid 14-tiden på torsdagen. En ung man hade knivskurits i samband med ett större bråk vid skolan. Mannen fördes till sjukhus med flera knivskador, på bland annat ben och rygg. Skolan ökar nu bevakningen, och en väktare kommer att finnas på plats.

Ett tiotal personer började slåss med varandra i anslutning till Krokslättsgymnasiet i Mölndal. En ung man knivhöggs, och fick föras till sjukhus med ambulans med knivskador i lår och rygg. Polisen har fått ett namn på den misstänkta gärningsmannen, och söker efter personen. Varken gärningsman eller offer skall ha varit elever på skolan, men är båda kända av en del av skolans elever och lärare.

Undervisningen vid skolan avbröts efter bråket och knivskärningen. Skolan fortsatte dock att vara öppen, och elevhälsan kommer att beredskap för att låta elever som har behov att prata om händelsen lätt skall kunna komma i kontakt med psykolog och kurator.

Krokslättsgymnasiet är en kommunal gymnasieskola med cirka 400 elever. På skolan finns introduktionsprogram, vård- och omsorgsprogrammet samt samhällsvetenskapsprogrammet.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!