Bråk i Lysekil hamnade på sociala media

Bråk i Lysekil hamnade på sociala media

Lysekil i Bohuslän har under en tid haft problem med ungdomsgäng som har skapat osäkerhet i staden. NB Nyhetsbyrån har tidigare skrivit om hur lokalpolitiker från både Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna har ’nattvandrat’ i Lysekil för att hålla gängen borta.

Annons

För några dagar sedan utbröt ett bråk mitt i staden mellan äldre människor som satt på en restaurang och ett ungdomsgäng, som provocerade dem från gatan. Om detta rapporterar bl P4 Väst. Händelserna filmades av en privatperson och lades ut på sociala media, bl a Youtube, från vilket bilden intill är en skärmdump.

Polisen kunde berätta, att filmen hade spridits på sociala media, vilket man inte tycker var så lyckat. Man säger, att tidigare ’händelser’ i Lysekil gör att polisen och civilsamhällets olika delar försöker samarbeta för att skapa lugn.

 

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!