Misstänkt balkongmord i Alby

Misstänkt balkongmord i Alby

En man i 30-årsåldern har anhållits som misstänkt för mord. Detta efter att en svårt skadad kvinna påträffats nedanför en balkong i norra delen av Botkyrka kommun. Kvinnans liv kunde inte räddas. Polisen misstänker att kvinnan kastades ut från en balkong på tredje våningen i fastigheten.

Annons

Strax efter klockan 02 natten till torsdagen kallades polis och ambulans till Lagmansbacken i Alby. På platsen fann man en svårt skadad kvinna. Kvinnan transporterades till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda. Kvinnan hade kraftiga skador efter ett fall från en balkong på tredje våningen. En man som fanns i lägenheten har anhållits som misstänkt för mord.

NB Nyhetsbyrån har varit i kontakt med boende i fastigheten som berättar om att man uppfattat bråk och skrik från lägenheten periodvis under sen kväll och natt. När läget lugnade ner sig såg man ett stort antal blåljusfordon utanför fastigheten och en skadad kvinna på marken. Samma källor uppger även att det har varit ’stökigt’ och ’upprört’ i den aktuella lägenheten vid ett flertal tillfällen under senare tid. Flera boende har sägs ha chockats av händelsen.

Kriminaltekniker kommer under dagen att undersöka inomhusmiljön i den aktuella lägenheten. Under morgontimmarna har kriminalteknisk undersökning skett vid den plats där kvinnan slog i marken.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!