Stort polispådrag i Värnamo

Stort polispådrag i Värnamo

Ett stort bråk på den sena fredageftermiddagen i Värnamo har föranlett en omfattande insats av Jönköpingspolisen. Detta enligt DN, som talar om vittnen som har hört skottlossning. Polisen kan dock i skrivande stund dock inte bekräfta detta.

Ett antal av de inblandade skall ha skadats och förts till olika sjukhus och uppgifter säger, att vissa skall ha skadats allvarligt. Vid 1930-tiden på fredagkvällen var polisen fortfarande i full färd med att försöka utreda vad som hänt. En stor polisinsats pågick då i centrala Värnamo.

Våldet har riktats mot ett flertal personer, men det är ännu inte känt om det handlar om grupperingar som står mot varandra eller exakt hur många som har varit inblandade. Vittnen talar dock om ’gängbråk’ och upprepad skottlossning.

En Värnamobo uppger för media på plats, att det under det senaste året har varit fyra, fem skottlossningar i staden. Han säger att ’mycket har förändrats här, det är oroligare nuförtiden…’

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!