Busschaufför i Uppsala till sjukhus efter misshandel

Busschaufför i Uppsala till sjukhus efter misshandel

Två gärningsmän misshandlade en busschaufför i stadsdelen Nyby i den norra delen av Uppsala. Busschauffören fick föras till sjukhus med ambulans. Händelsen, som inträffade vid 22-tiden fredagen den 13 april är polisanmäld och anmäld till Arbetsmiljöverket.

Annons

Polis kallades till en buss i lokaltrafik i stadsdelen Nyby i norra Uppsala. En busschaufför hade misshandlats av två gärningsmän som hade kört i fatt bussen. De trängde sig ombord på bussen och utdelade flera slag mot busschaufförens huvud. De skall ha skrikit något om att busschauffören inte skulle åka ifrån passagerare. Enligt vittnen på bussen skall männen ha uttryckt sig som om de hade blivit frånåkta av busschauffören.

Polisen har två veckor efter misshandeln inte gripit någon eller några som misstänkta för dådet.

Busschauffören fördes till sjukhus med ambulans och fick sy flera sårskador i ansiktet. Chauffören chockades även svårt vid händelsen, och har erbjudits samtalsstöd av arbetsgivaren.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!