Stort bråk på boende i Ramnäs

Stort bråk på boende i Ramnäs

Polisen i Västmanland fick under natten mellan måndagen och tisdagen rycka ut med flera patruller till Ramnäs i Surahammars kommun efter ett större bråk. Bråket ägde rum mellan två grupperingar vid ett boende i det lilla samhället. En person fick föras till sjukhus med knivskador. Polisen har gripit en person för grovt olaga hot. 

Annons

Vid 01:30-tiden under natten mot tisdagen larmades polis till ett boende i Ramnäs, Surahammars kommun. På platsen var det ett större bråk mellan mellan två grupperingar unga män mellan 15 och 21 år. Vid bråket användes knivar, så kallade soft air-guns samt andra tillhyggen. En person fick föras till sjukhuset i Västerås med knivskador i ett ben.

Två olika grupperingar hade redan tidigare på måndagskvällen drabbat samman i Ramnäs. Bråket fortsatte och eskalerade vid ett boende i samhälle under natten när det ena gänget kom till platsen med olika tillhyggen. Polisen i Västmanland fick skicka flera patruller till platsen för att bringa ordning i det lilla samhället.

Polisen grep en ung man som misstänkt för grovt olaga hot, och utesluter inte andra gripanden.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!