Skottlossning i samband med polisinsats i Nacka

Skottlossning i samband med polisinsats i Nacka

Polisen stoppade trafiken på Saltsjöbanan vid station Saltsjö-Järla på torsdagskvällen. I samband med ett trafikingripande skall en man ha avfyrat flera skott och tilltvingat sig ett fordon. Polisen hade då försökt stoppa mannens fordon, men mannen avvek från platsen.

En man skall ha visat upp ett vapen och skjutit ett antal skott i samband med en trafikinsats i stadsdelen Järla i Nacka. Polisen hade försökt få stopp på mannens bil, men mannen hade då flytt. Efter en kort jakt skall mannen ha lämnat sitt fordon, för att istället eventuellt ha kapat ett annat fordon. Under kapningen skall mannen ha avfyrat flera skott, och enligt källor till NB Nyhetsbyrån skall polisen då ha backat.

Trafiken på Saltsjöbanan stoppade vid station Saltsjö-Järla under cirka en timme, medan polisen sökte av närområdet efter mannen. Sent på torsdagskvällen hade polisen inte gripit någon för det misstänkta trafikbrottet och skottlossningen.

 

Fredrik Antonsson