Trettonårig flicka våldtagen vid badsjö – sextonårig gärningsman gripen

Trettonårig flicka våldtagen vid badsjö – sextonårig gärningsman gripen

En trettonårig flicka våldtogs vid en badsjö strax utanför Örkelljunga på lördagskvällen. Gärningsmannen hölls kvar på platsen av personer vid badplatsen. Polisen kunde gripa den misstänkta gärningsmannen, en sextonårig pojke. Sextonåringen är nu anhållen som misstänkt för våldtäkt mot barn.

Annons

Flera personer, varav ett fotbollslag på träningsläger, ingrep efter en misstänkt våldtäkt vid Åsljungasjön strax utanför Örkelljunga i norra Skåne. Den misstänkta gärningsmannen skall ha våldtagit en trettonårig flicka vid en badplats. Gärningsmannen förhindrades efter våldtäkten från att lämna platsen av de ingripande personerna. Vid polisens ankomst grep man den misstänkta gärningsmannen, en sextonårig pojke.

Flickan fördes till sjukhus för spårsäkring och vård. Även gärningsmannen skall ha spårsäkrats på sjukhus. Efter förhör med vittnen, misstänkt gärningsman och offer är sextonåringen nu anhållen som misstänkt för våldtäkt mot barn.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!