Man avvisad från akuten efter sexuellt ofredande

Man avvisad från akuten efter sexuellt ofredande

Polisen i Uppsala fick under natten till söndagen hantera en situation på akutmottagningen på stadens sjukhus. En man som satt i väntrummet hade börjat onanera vid åsynen av två kvinnor. Mannen avvisades från akutmottagningen efter att ha identifierats.

Annons

En man i ett väntrum på Akademeiska sjukhusets akutmottagning började onanera när två kvinnor passerade väntrummet. Kvinnorna uppmärksammade inte ofredandet, men en ordningsvakt observerade mannens beteende. Polis kallades till platsen. Vid polisens ankomst kunde mannen identifieras.

Mannen avvisades sedan från akutmottagningen. Mannen skall enligt källor till NB Nyhetsbyrån nu vara misstänkt för sexuellt ofredande. Mannen skall enligt samma källor vara känd av polisen för liknande händelser.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!