Treåring utsatt för syraattack i England

Treåring utsatt för syraattack i England

En treåring fick allvarliga frät- och brännskador på ansikte och armar efter en syraattack på ett varuhus i Worcester i England. En man i 40-årsåldern har gripits av brittisk polis, men man misstänker att det finns ytterligare personer som har varit delaktiga i attacken. 

Annons

En treårig pojke attackerades med syra på ett varuhus i staden Worcester i centrala England. Treåringen satt i en barnvagn när syra kastades på barnet. Treåringen fick föras till sjukhus med allvarliga frätskador på ansikte och armar. Pojkens anhöriga chockades svårt av händelsen.

En man i 40-årsåldern greps senare av polisen, som misstänkt för anstiftan till grov misshandel. Polisen i Worcester söker ytterligare tre män som man har identifierat genom bilder från en övervakningskamera. Polisen har offentliggjort två bilder, och ber om allmänhetens hjälp att identifiera männen,

Polisen i Worcester säger till The Guardian att man fortfarande utreder motivet till syraattacken på det treåriga barnet.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!