Äldre man misshandlade ännu äldre man i Gävle

Äldre man misshandlade ännu äldre man i Gävle

Polisen i Gävle fick på tisdagskvällen rycka ut till en misshandel vid Heliga Trefaldighetskyrkan. På plats greps en man i 60-årsåldern, som misstänks ha misshandlat en 85-årig man grovt. Den misshandlade 85-åringen fördes till sjukhus med allvarliga skador.

Annons

En man i 85-årsåldern misshandlades på tisdagskvällen i centrala Gävle. Misshandeln skall ha ägt rum i närheten av Heliga Trefaldighetskyrkan i den västra delen av Gävle centrum. En misstänkt gärningsman greps på platsen, och anhölls misstänkt för grov misshandel.

En ledig brandman ryckte in och gav den svårt misshandlade 85-åringen första hjälpen tills dess polis och ambulans anlände till platsen. Den misshandlade 85-åringen fördes med ambulans till Gävle sjukhus med allvarliga skador.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!