Två hemlösa attackerade med eld i Berlin

Två hemlösa attackerade med eld i Berlin

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till tågstationen Schöneweide strax utanför Berlin natten till måndagen. På platsen fanns två hemlösa män, som någon eller några hade tänt eld på. Männen fördes till sjukhus med allvarliga brännskador. Enligt tysk polis skall attacken ha varit oprovocerad

Annons

Tysk polis meddelar att en eller flera okända gärningsmän har tänt eld på två hemlösa män på en tågstation i Berlin. Offren har allvarliga brännskador och är förda till sjukhus. Gärningsmannen eller gärningsmännen skall ha sprutat tändbar vätska över de hemlösa männen och tänt eld på personerna.

Vittnen skall ha uppgett att en förbipasserande släckte elden med en brandsläckare från ett närbeläget gatukök. De hemlösa i den tyska huvudstaden har under senare tid drabbats av flera oprovocerade överfall och våldsamheter.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!