Kvinna misstänks mördad i Fagersta

Hem Fokus Kvinna misstänks mördad i Fagersta
Kvinna misstänks mördad i Fagersta

Tidigt på fredagsmorgonen påträffades en svårt skadad kvinna i en gångtunnel i Fagersta. Kvinnan avled på platsen strax efter blåljuspersonalens ankomst. Polisen misstänker att kvinnan har mördats. Ett större polispådrag finns på plats i Fagersta i norra Västmanland.

En privatperson påträffade vid halv sex-tiden på fredagsmorgonen en svårt skadad kvinna i en gångtunnel under riksväg 68 i Fagersta. Polis, räddningstjänst och ambulans tillkallades. Kvinnan avled till följd av de svåra skadorna strax efter det att blålljuspersonal hade anlänt.

Poliskällor som NB Nyhetsbyrån har varit i kontakt med bekräftar att man misstänker att kvinnan har mördats i gångtunneln. Den mördade kvinnans kropp har en våra källor utsatts för mycket grovt våld.

Ett större polisuppbåd finns på plats i Fagersta för att arbeta med fallet, som betraktas som en särskild händelse. Man söker efter en eller flera gärningsmän, samt vittnen som kan ha gjort iakttagelser i centrala Fagersta under natten eller tidigt på fredagsmorgonen. Händelsen utreds som misstänkt mord, alternativt dråp.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!