Överfallsvåldtäkt mot äldre kvinna i Tanum

Överfallsvåldtäkt mot äldre kvinna i Tanum

På måndagseftermiddagen larmades polis till överfallsvåldtäkt i Tanums kommun. En kvinna i 70-årsåldern skall ha våldtagits av en ännu okänd gärningsman. Våldtäkten har skett utomhus, och den äldre kvinnan skall ha skadats vid överfallsvåldtäkten. 

En kvinna i 70-årsåldern överfölls och våldtogs utanför Sannäs i Tanums kommun i Bohuslän. Överfallsvåldtäkten ägde rum på måndagseftermiddagem, mitt på ljusan dag. Kvinnan överfölls utomhus av en okänd gärningsman, och skadades vid överfallet, uppger tidningen Bohuslänningen.

Kvinnan larmade själv polis efter överfallsvåldtäkten, och fördes till sjukhus för vård, kontroll och spårsäkring. Polisen har spärrat av ett område kring våldtäktsplatsen och genomfört en större teknisk undersökning. Polishundar har varit involverade i sökandet efter gärningsmannen. På tisdagsmorgonen har ingen gripits för den brutala överfallsvåldtäkten.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!