Tjuvåkande familj hotfull mot tågpersonal – polis fick ingripa

Tjuvåkande familj hotfull mot tågpersonal – polis fick ingripa

Polisen i Gävleborg fick göra ett ingripande på ett tåg som hade lämnat Gävle station på måndagskvällen. En familj på sex personer saknade biljetter, och vägrade lämna tåget. Föräldrarna i familjen skall enligt vittnen på tåget ha blivit mycket otrevliga, och hotfulla mot tågpersonalen. Polis tillkallades, och familjen avlägsnades under protester från tåget.

Annons

Tågpersonalen på ett tåg som avgick från Gävle på måndagskvällen fick motta oförskämdheter och hot från föräldrarna i en familj på sex personer. Familjen hade klivit på tåget utan biljetter, och skall enligt vittnen till NB Nyhetsbyrån inte haft någon ambition att betala för resan. Under biljettviseringen skall personalen ha försökt lösa situationen, men stämningen blev istället hotfull.

Polis kallades till tåget, och lyckades under protester avlägsna familjen från tåget. Polisen skall efter avlägsnandet ha fått undervisa föräldrarna i familjen i vad som gäller för att få resa med tåg.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!