Väktare i Gislaved misshandlad och rånad på bil

Väktare i Gislaved misshandlad och rånad på bil

Polisen fick under natten lördagen rycka ut till Stora Segerstad i Gislavedskommun. En väktare hade misshandlats, och rånats på sitt fordon. Väktaren fick föras till sjukhus med ambulans. En misstänkt gärningsman grips senare i trakten av Halmstad i väktarens bil.

En väktare skulle kontrollera skollokalerna vid Stora Segerstad naturbrukscentrum vid Reftele mellan Smålandsstenar och Bredaryd i Gislaveds kommun. Vid skolan attackerades väktaren av en gärningsman i 35-årsåldern. Väktaren misshandlas med sparkar, slag och något tillhygge.

Gärningsmannen lämnar platsen i väktarens bil, och polis larmas till platsen 02:17 natten till lördagen. Även en ambulans skickas till skolan,och väktaren transporteras till sjukhuset i Värnamo.

En polispatrull i Halmstad upptäcker efter någon timme det efterlysta fordonet i trakten av staden. Polisen tvingas köra på bilen för att få stopp på ett efterföljande enligt Värnamo Nyheter. En misstänkt gärningsman grips, och är nu anhållen.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!