Polis fick ingripa mot naken man i Nacka stadshus

Polis fick ingripa mot naken man i Nacka stadshus

Polisen i Nacka har vid två tillfällen fått rycka ut till stadshuset i kommunen. En naken man har då uppenbarat sig i stadshuset. Mannen skall ha varit missnöjd med ett beslut fattat i stadshuset, och protesterat genom att klä av sig naken. En anmälan om ofredande har upprättats av polisen. 

Under onsdagen och torsdagen larmades polis till stadshuset i Nacka. En man som hade sök sig till stadshuset hade klätt av sig naken. Enligt uppgifter till NVP skall orsaken ha varit att mannen var missnöjd med ett beslut fattat i stadshuset.

Vid onsdagens utyckning fick polisen agera genom att avlägsna mannen från stadshuset. Den nakna mannen ville ha hjälp av polisen att ta sig till en vårdinrättning, vilket polisen ombesörjde. Mannen transporterades till en psykiatrisk mottagning.

Dagen efter var mannen tillbaka i Nacka stadshus, och även denna gång naken. Polisen larmades återigen, men hann inte fram med sin patrull innan mannen hade lämnat lokalerna. Polisen har upprättat en anmälan, och mannen är misstänkt för ofredande.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!