Indisk get avled efter gruppvåldtäkt

Indisk get avled efter gruppvåldtäkt

Polisen i Indien söker ett antal män efter en brutal gruppvåldtäkt riktad mot en dräktig get. Geten avled något dygn efter övergreppet. Enligt veterinär orsakades dödsfallet av hjärnblödningar. 

Bybor sex mil söder om den indiska huvudstaden upptäckte under sökandet efter en försvunnen get hur ett antal män förgrep sig på geten. Enligt uppgifter till Daily Mail skall den dräktiga geten ha utsatts för en lika brutal som våldsam gruppvåldtäkt. Åtta män skall ha varit inblandade i övergreppet. Två av dessa har gripits av polis, medan de övriga sex eftersöks.

Gärningsmännen skall ha varit berusade vid gruppvåldtäkten. Tre av dessa togs fast och misshandlades av byborna i samband med brottet. Gärningsmännen lyckades fly innan polis anlände till platsen. Indisk polis har stora förhoppningar om att kunna gripa samtliga inblandade.

Den dräktiga geten avled något dygn efter gruppvåldtäkten. Enligt en veterinär som undersökte geten skall geten ha haft massiva hjärnblödningar, utöver andra skador relaterade till övergreppet.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!