Akilov misshandlad på Kumlaanstalten

Akilov misshandlad på Kumlaanstalten

Terroristen Akilov har misshandlats av en medfånge. Misshandeln ägde rum i Akilovs cell på Kumlaanstalten. Medfången lyckades ta sig in i Akilovs cell, och skall ha gett sig på Akilov med flera hårda slag. När kriminalvårdare ingrep låg Akilov på golvet i sin cell.

Under torsdagen den 2 augusti skall den terrordömde uzbeken Rakhmat Akilov ha misshandlats av en medfånge. En 24-årig dömd gängkriminell tog sig in i Akilovs cell och utdelade flera hårda slag mot terroristen. Flera kriminalvårdare ingrep,och lyckades stoppa misshandeln rapporterar SVT Örebro.

Akilov och angriparen hålls nu isolerade från varandra. Akilov skall inte ha fått några allvarligare skador. Akilov sitter i en så kallad bunkeravdelning på Kumlaanstalten. Akilov dömdes till livstids fängelse efter terrorattacken i centrala Stockholm den 7 april 2017. Vid attacken dödades fem personer, och ytterligare ett femtontal skadade.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!