Man gripen i Lund efter att ha ofredat 17-årig flicka på buss

Man gripen i Lund efter att ha ofredat 17-årig flicka på buss

Polisen i Lund fick under torsdagseftermiddagen rycka ut till Vipeholm i Lund. En man i 40-årsåldern hade ofredat en 17-årig flicka på en buss. Mannen greps i närområdet av en hundpatrull som spårade mannen. Mannen är nu misstänkt för sexuellt ofredande.

En 17-årig flicka ofredades av en man i 40-årsåldern under en bussresa i Lund. Mannen skall ha tafsat på flickan ombord på bussen. När mannen lämnade bussen följde flickan och hennes sällskap efter mannen rapporterar SVT Skåne.Samtidigt larmades polis, som anlände efter en kort tid.

Mannen hade då försvunnit i närheten av Sommarlovsparken och Överlärarevägen. Polisens hundpatrull spårade,och kunde efter en kort insats gripa en misstänkt man som stämde väl in på signalementet. Mannen anhölls, och är nu misstänkt för sexuellt ofredande.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!