Misstänkt våldtäkt mot barn i Åmotfors – tre unga män gripna

Misstänkt våldtäkt mot barn i Åmotfors – tre unga män gripna

Tre unga män har gripits som misstänkta för en våldtäkt mot en 14-årig flicka i västra Värmland. Flickan skall ha våldtagits under en fest på lördagskvällen i samhället Åmotfors i Eda kommun. Flickan fördes till sjukhus i Karlstad för kontroll och spårsäkring, medan den lägenhet där våldtäkten skall ha begåtts spärrades av för teknisk undersökning.

Polisen i västra Värmland har gripit tre män som misstänkta för våldtäkt mot barn. De tre männen – 18, 20 respektive 20 år – misstänks ha våldtagit en 14-årig flicka i samband med en fest i Åmotfors. Samtliga män skall ha varit bekanta med flickan, och haft kännedom om flickans ålder. Våldtäkten skall ha skett i en lägenhet i Åmotfors på lördagskvällen.

Flickan fick efter den misstänkta våldtäkten föras till Centralsjukhuset i Karlstad, för vård, kontroll och spårsäkring. Lägenheten i Åmotfors spärrades av för teknisk undersökning, uppger SVT.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!