Skottlossning mot lägenhet i Östra Göinge

Skottlossning mot lägenhet i Östra Göinge

Polisen i norra Skåne utreder mordförsök efter det att en lägenhet i Glimåkra, Östra Göinge kommun, beskjutits. Flera personer fanns i lägenheten, men ingen person skall ha träffats vid beskjutningen. Lägenheten skall ha träffats med flera skott. 

Strax innan 00:30-tiden natten till fredagen larmades polisen till samhället Glimåkra i Östra Göinge. Enligt larmsamtal till polisen skulle skottlossning ha hörts, och när polisen kom fram kunde man konstatera att en lägenhet hade beskjutits med ett antal skott.

Flera personer fanns i lägenheten vid beskjutningen, men ingen av dessa skall ha träffats under skjutningen. Polisen utreder nu beskjutningen som misstänkt mordförsök. En teknisk undersökning av lägenheten på Lönsbodavägen har genomförts, och polisen har sökt med vapenhund i närområdet. Polisen hade på fredagsmorgonen inte gripit någon som misstänkt för brottet.

 

Fredrik Antonsson