Storbråk mellan grupperingar i Halmstad

Storbråk mellan grupperingar i Halmstad

Ett storbråk utbröt natten mot söndag i Halmstad. Enligt polisen var det två grupper som bråkade i flera timmar och extra polisresurser fick kallas in från Göteborg. Bråket påverkade centrala Halmstad under hela natten. Om detta skriver KvP.

Bråket skall ha startat utanför en krog i Halmstad. Polisen larmades till platsen klockan 01.38 då ett större bråk hade brutit ut. Ordningsvakter på platsen hade då uppgivit, att de ’befann sig i underläge’, att ett större bråk pågick och att ett flertal personer var skadade.

När polisen anlände kunde man konstatera att tre personer var skadade och dessa kördes till sjukhus. En var allvarligt skadad.
Samtidigt fortsatte handgemänget i centrala Halmstad, och bråket eskalerade. Enligt polisen hade man under natten svårt att få kontroll över situationen.

Bråket handlade enligt polisen om en konflikt mellan två olika grupper och slagsmålet spred sig under natten. Nya bråk uppstod hela tiden i området och polisen tvingades stänga av viss trafik i delar av centrala Halmstad.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!