Dråpförsök efter tvättstugebråk i Stockholm

Dråpförsök efter tvättstugebråk i Stockholm

Polis och ambulans larmades på fredagskvällen till en tvättstuga på Södermalm i Stockholm. Ett bråk i en tvättstuga hade eskalerat till ett större bråk, och en person skadades så svårt i bråket att denna fick föras till sjukhus. Polisen utreder nu händelsen som misstänkt dråpförsök alternativt grov misshandel. 

Ett så kallat tvättstugebråk eskalerade till ett våldsamt bråk. Vid 18-tiden på fredagskvällen larmades polis till en tvättstuga på Södermalm i Stockholm där flera personer hade hamnat i bråk med varandra. Vid polisens ankomst var det tumultartat i tvättstugan, och en person hade skadats så svårt i bråket att ambulans tillkallades. Den skadade personen fördes till Södersjukhuset med allvarliga skador.

Polisen grep en person på platsen, som nu misstänks för dråpförsök alternativt grov misshandel. Orsaken till bråket är ännu okänt, trots flera vittnesförhör.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!