Tre tonåringar gripna för våldtäkt

Tre tonåringar gripna för våldtäkt

Polisen i Malmö har gripit tre unga män i tonåren som misstänkta för en grov våldtäkt. Tonåringarna skall ha våldtagit en minderårig flicka i en bostad i Malmö. Samtliga tre skall ha varit lika delaktiga i våldtäkten.

Annons

En flicka i de nedre tonåren skall ha våldtagits av tre unga män i tonåren. Våldtäkten skall ha skett under helgen i en bostad i Malmö, där flickan fanns tillsammans med de tre unga männen. Flickan skall ha utsatts för olika övergrepp, varav flera går att likställa med en våldtäkt.

Polisen kunde gripa de tre unga männen kort efter det att anmälan hade lämnats in. De unga männen har anhållits som misstänkta för grov våldtäkt. Sociala myndigheter skall ha kopplats in i fallet.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!