Större polisinsats mot stort bråk i Uppsala

Större polisinsats mot stort bråk i Uppsala

Polisen i Uppsala larmades på onsdagskvällen till Stora Torget i staden. Ett stort antal personer slogs med varandra, enligt källor till NB Nyhetsbyrån med olika tillhyggen. Ett flertal polispatruller skickades mot torget, och fyra personer kunde senare gripas som misstänkta för misshandel.

Annons

En person fick ett flertal skador efter ett stort bråk i centrala Uppsala. Ett 20-tal personer slogs på Stora Torget, av en ännu oklar anledning. Enligt vittnen som NB Nyhetsbyrån inleddes bråket efter att två olika grupperingar unga män hade hetsat varandra på torget. Flera av de inblandade skall ha beväpnat sig med olika tillhyggen.

Flera personer larmade polisen vid 19-tiden på onsdagskvällen. Polisen skickade flera patruller till Stora Torget. När bråkmakarna hörde polisen närma sig skall bråket ha upphört, och de inblandade lämnade platsen i olika riktingar. Kvar på platsen fanns en skadad person, som hade fått ta emot flera slag.

Efter spaning i närområdet kunde polisen gripa fyra unga män, samtliga i 20-årsåldern och sedan tidigare kända av polisen. De unga männen greps och anhölls senare som misstänkta för misshandel.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!