Man skottskadad i Eskilstuna – två gripna

Man skottskadad i Eskilstuna – två gripna

En person skottskadades vid skottlossning i centrala Eskilstuna på torsdagskvällen. En man i 30-årsåldern påträffades med allvarliga skador, och fick föras till Mälarsjukhuset, där mannen opererades akut. Polisen grep två personer, som nu misstänks för försök till mord. 

Polisen i Eskilstuna fick på torsdagskvällen larm om skottlossning vid bensinstationen OK/Q8 på Västergatan i de centrala delarna av staden. På platsen påträffades en man med skottskador, som fick föras med ambulans till Mälarsjukhuset. Den skottskadade mannen opererades akut under natten för allvarliga men inte livshotande skador.

Två personer kunde gripas av polisen, som misstänkta för försök till mord. De gripna är i 25-30-årsåldern, och enligt källor till NB Nyhetsbyrån kända av polisen sedan tidigare. Polisen fick efter skjutningen spärra av ett större område i anslutning till OK/Q8 på Västergatan. i närheten av Klosters kyrka. Platsen kommer att vara avspärrad även under delar av fredagen för teknisk undersökning.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!