Man lämnade kvinna på ö efter gräl – fick räddas med helikopter

Man lämnade kvinna på ö efter gräl – fick räddas med helikopter

Sjöfartsverkets räddningshelikopter fick rädda en kvinna från en ö i Vänern. Kvinnan hade lämnats på ön efter ett gräl. Den man som kvinnan tagit en båttur med lämnade kvinnan på ön och åkte iväg med båten. Kvinnan påträffades sedan efter en större sökinsats på Vänern.

Annons

Efter ett gräl lämnades en kvinna i 55-årsåldern på en obebodd ö i den västra delen av Vänern. Tanken var ett kvinnan och hennes manliga sällskap skulle sova över på ön, men mannen lämnade platsen med båten. Kvinnan blev kvar, och anmäldes sedan som försvunnen av anhöriga. Sjöfartsverkets helikopter hittade kvinnan på ön efter en större sökinsats på fredagseftermiddagen.

Kvinnan fick vinschas upp i helikoptern, då det inte gick att landa på ön. Kvinnan var medtagen och skärrad, och fördes till sjukhus för kontroll. Polisen utreder inte händelsen, då man inte ser att något brott anses ha begåtts.

 

Fredrik Antonsson 

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!