Man gripen efter misstänkt våldtäkt i Arbrå

Man gripen efter misstänkt våldtäkt i Arbrå

Polisen fick strax efter midnatt larm om en misstänkt våldtäkt i Arbrå. En kvinna skall ha våldtagits utomhus, och påträffades av en annan person. Den våldtagna kvinnan fördes till sjukhus för vård, och polisen kunde under natten gripa en man som nu misstänks för våldtäkt. 

Annons

Strax efter midnatt fick polisen i Gävleborg larm om en misstänkt våldtäkt i det lilla samhället Arbrå i Bollnäs kommun. En kvinna som uppgav att hon hade våldtagits påträffades utomhus av en annan person. Personen stannade med kvinnan tills dess polis och ambulans anlände till platsen.

Den våldtagna kvinnan fördes med ambulans till sjukhus för vård och spårsäkring. Polisen kunde under natten gripa en man. Mannen har under natten anhållits som misstänkt för våldtäkt.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!