Förlorande fotbollslag misshandlade ungdomar i Laholm

Förlorande fotbollslag misshandlade ungdomar i Laholm

Tre tonårspojkar misshandlades efter en fotbollsmatch i Laholm. De tre pojkarna överfölls av en större grupp unga män på väg från fotbollsplanen. Pojkarnas lag hade vunnit mot ett lag där de unga män som misshandlade pojkarna skall ha spelat. Tillhyggen skall ha använts vid misshandeln. De misshandlade pojkarna fick föras till sjukhus med flera olika skador. 

Polisen i Halland fick vid 20-tiden på tisdagen rycka ut till Laholm. Ett större gäng ungdomar hade misshandlat tre tonårspojkar efter en fotbollsmatch. De tre misshandlade pojkarnas lag skall ha vunnit mot det lag där de misstänkta gärningsmännen skall ha spelat. På vägen från fotbollsplanen attackerade ett dussintal unga män i de övre tonåren de tre vinnarna. Pojkarna misshandlades grovt med sparkar, slag och flera olika tillhyggen.

De misshandlade pojkarna skall ha fått en mängd olika skador vid misshandeln, och fick föras till sjukhus i Halmstad för vård. Utöver de fysiska skadorna skall pojkarna ha chockats svårt. Pojkarna skall ha pekat ut angriparna som spelare i motståndarlaget. Polisen utreder händelsen som grov misshandel, och skall nu förhöra spelarna i såväl det vinnande som förlorande laget.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!