Taxichaufför skottskadad i Rosengård

Taxichaufför skottskadad i Rosengård

En taxichaufför sköts i sin bil på lördagskvällen. Polisen i Malmö hade en större insats i stadsdelen Rosengård efter skjutningen, där även den regionala insatsstyrkan involverades. På söndagsmorgonen hade ingen misstänkt person gripits.Taxichauffören fördes till sjukhus med oklara skador efter skjutningen. 

En polispatrull stoppades under lördagskvällen i stadsgården Rosengård i Malmö. En skjuten taxichaufför stoppade polisen, och uppgav att han hade blivit beskjuten i sitt fordon. Skador på taxichauffören och fordonet stärkte chaufförens redogörelse, och en större polisinsats inleddes.

Taxichauffören fördes till akutmottagningen i Malmö med skottskador. Säkerheten vid akutmottagningen skäptes efter skjutningen, då polisen var osäker på hotbilden. Polisen spärrade även av ett område i Rosengård där man misstänker att skjutningen skall ha inträffat.

Trots en större polisinsats med regionala insatsstyrkan och andra resurser hade polisen på söndagsmorgonen inte lyckats gripa någon misstänkt gärningsman.

 

Fredrik Antonsson