Tysk fattigpensionär dödade vildsvin med yxa för att få kött

Tysk fattigpensionär dödade vildsvin med yxa för att få kött

Polisen i Berlin larmades till ett grönområde i staden. I grönområdet påträffade ett äldre par, där mannen hade jagat vildsvin med yxa. Mannen motiverade sin jakt med att paret inte hade råd med kött. Polisen konfiskerade mannens kött, och det slaktade vildsvinet överlämnades till parkförvaltningen.

Polisen i Berlin grep en 80-årig i ett av stadens grönområden. Mannen, en före detta slaktare, hade i grönområdet jagat vildsvin med yxa. När polisen fann mannen hade han lyckats fälla ett vildsvin. Vildsvinet var delvis styckat på ett professionellt sätt av den 80-åriga mannen. Hur den 80-åriga mannen lyckades fälla vildsvinet med en yxa utan att skadas anser polisen vara en bedrift.

Polisen fann det slaktade vildsvinet vid en genomsökning av grönområdet. På platsen påträffades även en yxa och olika delar av en styckningsutrustning. I närheten gömde sig den 80-årige mannen i ett buskage, som greps på platsen.

Den 80-åriga mannen motiverade sitt tilltag med att han och hans hustru inte har råd med riktigt kött. Polispatrullen konfiskerade det kött som mannen hade skurit loss och förpackat. Vildsvinskadavret lömnades över till parkförvaltningens personal. Den 80-åriga mannen misstänks nu för jaktbrott.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!