Bilar brann i Karlshamn – tillhörde polisman

Bilar brann i Karlshamn – tillhörde polisman

Räddningstjänsten kallades natten till onsdagen till två bilbränder vid en fastighet i Karlshamn. Bilarna tillhörde en polisman, och var de enda bilarna som antänts i området. Polisen utesluter inte att det finns ett samband mellan bilbränderna och polismannens yrke.

Natten till onsdagen larmades räddningstjänst och polis till en brand utanför en fastighet i Karlshamn. Väl på plats kunde man konstatera att två bilar brann. Räddningstjänsten släckte bilarna och lämnade över ärendet till polisen, som utreder händelsen som misstänkt mordbrand.

Båda bilarna tillhör en person som arbetar som polisman. Källor vid polisen uppger till NB Nyhetsbyrån att man misstänker att det finns en koppling mellan bilbränderna och polismannens yrke. Polisens tekniker undersökte fordonen under onsdagen, och flera förhör skall ha hållits med närboende och bilägaren.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!