Skjutning i Malmö – ung man svårt skadad

Skjutning i Malmö – ung man svårt skadad

Natten till torsdagen larmades polis och ambulans till köpcentret Mobilia i Malmö. En ung man hade skjutits, och fått allvarliga skador, Mannen fördes till sjukhus. Polisen i Malmö utreder nu ett försök till mord.

Annons

En man i 20-årsåldern skottskadades svårt vid en skjutning i Malmö natten till torsdagen. Skjutningen inträffade nära Mobilia köpcentrum vid 02-tiden och flera polispatruller skickades till platsen efter larmet. Platsen spärrades av och en större teknisk undersökning företogs under natten. På torsdagsmorgonen avvecklades avspärrningarna.

Den skottskadade mannen fördes till Skånes Universitetssjukhus i Malmö med mycket svåra skador. Säkerheten vid sjukhuset höjdes med hjälp av polis och ordningsvakter.

Polisen hade på torsdagsmorgonen ingen gripen eller misstänkt för skjutningen. Händelsen utreds som misstänkt mordförsök, men brottsrubriceringen kan komma att ändras.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!