Katt fick avlivas efter tortyr

Katt fick avlivas efter tortyr

Polisen i Skåne fick rycka ut till ett grovt fall av djurplågeri. Minst två tonåringar hade plågat och torterat en katt mycket svårt. Polisen fick avliva katten på plats då skadorna och lidandet för djuret var mycket stort. 

Under tisdagen fick polisen i Skåne rycka ut till Hästsveda i Hässleholms kommun. Personer hade sett ett ungdomsgäng ge sig på en katt. Vid polisens framkomst fann man två unga män i tonåren som hade spetsat katten. Katten bar även spår av tortyr och grovt djurplågeri. Då kattens lidande och skador var mycket kraftiga avlivades katten av polispatrullen.

Polisen har upprättat en anmälan om djurplågeri. Enligt källor till NB Nyhetsbyrån skall poliserna ha blivit mycket illa berörda över det grova våldet som riktats mot katten. Våldet mot djuret skall ha varit hämningslöst och utstuderat. Enligt källorna vid polisen i Skåne har djurplågeriet i Sverige ökat kraftigt de senaste åren, och blivit allt råare.

 

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!